Spoga+gafa is de tuin- en interieurbeurs die in september in Keulen plaatsvindt. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. De organisatie meldt dat het aantal inschrijvingen lekker op schema ligt, met nu al meer inschrijvingen dan vorig jaar in deze periode. Er is veel internationale belangstelling, met name vanuit Italië, Amerika en ons eigen land. De beurs vindt plaats van 1 tot en met 3 september; het thema is City Gardening en laat zien hoe je zelfs kunt tuinieren zonder tuin.

De beurs was in 2018 een groot succes, zowel het aantal bezoekers als het aantal exposanten nam vorig jaar toe. Met het thema wil de organisatie de beurs meer diepte geven en daarmee nog aantrekkelijker maken voor bezoekers.

Wat moet je je voorstellen bij City Gardening? Verwacht gestylde balkons, patio’s en bruikbare plekjes in de stad. Spoga+gafa wil de potentie van alle producten laten zien in een realistische omgeving en door middel van lezingen en demonstraties.

De organisatie is in handen van Koelnmesse, dezelfde club die onder meer ook de IMM Cologne, Orgatec en Interzum neerzet.