Tijdens de voorjaarsbeurs van De Wooninduistrie die aanstaande zondag 6 februari begint presenteert PMP Furniture onder andere een aantal nieuwe banken en het nieuwe stalenboek Boutique.

Richard Morée van PMP Furniture: “We gaan dit nieuwe stalenboek groot presenteren in Nieuwegein. Onze stalenboeken zijn zeer gewild bij de professionals die er mee werken, bij zowel de winkeliers als de interior designers. We maken deze boeken sinds een aantal jaren zelf en de mensen komen er altijd op afvliegen, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. In dit nieuwe boek Boutique staan alle stoffen binnen dezelfde kleurtint bij elkaar geplaatst. Dit is handig om mee te werken, je hoeft niet telkens van het ene boek naar het andere te switchen. En sla je de spread om dan zie je de volgende kleurtint met alle bijpassende stoffen. Gewoon heel praktisch in het gebruik.”

Wat de nieuwe banken betreft wijst Richard op de populariteit van teddy stoffen die ook terug te zien is op deze nieuwe modellen. Wat verder opvalt bij deze nieuwe banken zijn de ronde eindvormen van zitting, rug en armsteunen: vrij strak en toch vriendelijk ogend en gewild bij consumenten op dit moment. Het team van PMP Furniture staat klaar om u te ontvangen vanaf komende maandag in De Woonindustrie!