Ga van 18 tot en met 23 april tijdens de Salone del Mobile in Milaan met het bekende Nederlandse designmerk POLSPOTTEN mee op een avontuurlijke reis vol speelse ontwerpen en innovatieve creaties. Je ontdekkingstocht start in Hal 22, stand G22-G34. Hier vind je drie fascinerende ruimtes die elk een unieke zintuiglijke ervaring zijn.

De collectie Stacking Stools van karakteristieke, stapelbare krukken voert je terug in de tijd naar de ontwerpen uit de beginjaren van POLSPOTTEN. “Ontdek hoe we onze speelse touch laten samensmelten met onze iconen van weleer en daarmee een prachtige ruimte weten te creëren.”

In de tweede ruimte hangt een serene sfeer dankzij het rustgevende, op de oceaan geïnspireerde decor. “Nieuw ontwikkelde materialen in een opvallend blauw kleurenpalet doen wonderen voor onze eigentijdse meubels. Hier ben je voor het eerst getuige van onze samenwerking met BYBORRE, het innovatieve textielmerk dat zich, net als POSLPOTTEN, heeft toegelegd op duurzaamheid en creativiteit. De unieke en spectaculaire creatie die is geboren uit een passie voor design en de baanbrekende textieltechnologie van BYBORRE maakt tijdens de beurs z’n debuut.”

“In de laatste ruimte laten we de kracht van de natuur tot leven komen met als stralend middelpunt een eettafel waar geen einde aan lijkt te komen en glaswerk dat van de muren lijkt te vallen. Hier ervaar je de grenzeloosheid van onze creatieve geest. Al vanaf het prilste begin heeft POLSPOTTEN plezier maken als doel en als middel om tot dat doel te komen. We hechten grote waarde aan traditionele ambachten, culturele erfgoed en duurzaamheid.”

“Onze designs staan bekend om hun creatieve, eigenzinnige en verfrissende uitstraling. Laat deze unieke ervaring tijdens de Salone del Mobile in Milaan niet aan je voorbijgaan. Stap in Hal 22, stand G22-G34 binnen en laat je meevoeren in onze magische wereld.”

polspotten.com