Tijdens de Salone del mobile 2023 combineert Rolf Benz natuurlijke kleurschema’s met nonchalante retrolooks en breidt zijn productwereld uit met twee beeldbepalende outdoor meubelstukken.

Ook dit jaar staat Rolf Benz voor visionaire vormgeving: met Luca Nichetto, Sebastian Herkner en Norbert Beck zijn gerenommeerde ontwerpers van internationaal design vertegenwoordigd, die een langdurige samenwerking met Rolf Benz hebben.

Bound by tradition. Designed for tomorrow.
”De lente is de beste tijd voor een herbezinning tot het natuurlijke. Dat wordt weerspiegeld in de kleurschema’s van de presentatie van dit jaar: een overvloed aan ecru-tinten en groen-varianten, die rustgevende nonchalance uitstralen. Evenals warme nuances in amber en mineraalgeel, die een inherent vitaal optimisme bevatten. Dit facet komt bijvoorbeeld tot uiting in het aardse, natuurlijke leer van de nonchalante retrobank Rolf Benz MOYO.” Bij de salon- en bijzettafel Rolf Benz ONNO wordt het rechtlijnige monochroom in grijs en brons omgevormd tot een fascinerend spel van kleurnuances.

”De aandacht voor natuur en natuurlijkheid blijkt ook duidelijk uit de uitbreiding van de Rolf Benz Outdoor-collectie: met de fauteuil Rolf Benz JACKOUT en de stoel Rolf Benz JUA vinden twee populaire indoor-producten dit jaar hun weg naar buiten.”

www.rolf-benz.nl