GORINCHEM – Tijdens de aankomende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 12, 13 en 14 september 2021 worden de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area. Dit gebeurt aan de hand van nieuwe collecties van de exposanten om de bezoekers direct bij binnenkomst te verwelkomen in een inspirerende en zingtuigprikkelende omgeving. Dit initiatief is tot stand gekomen vanwege de nieuwe samenwerking met trendanalist Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman.

“Ik heb het genoegen om mijn trendanalyse te mogen voorstellen op de eerste ‘back-to-normal-editie van InCoDa. En ik kies een aparte invalshoek: tijd”, legt Niek de Prest uit. Zij vervolgt: “Mijn uitgangspunt is namelijk dat de pandemie onze perceptie van tijd heeft veranderd. Door thuis te werken zijn mensen hun beschikbare tijd anders gaan indelen. De impact ervan op onze manier van wonen en decoreren, wil ik graag met de bezoekers van InCoDa delen. Ik mag voor de presentatie op de beursvloer samenwerken met Yvonne Teijgeman, mijn favoriete styliste. Ik kijk er alvast naar uit.”

De keuzes en de motivering van de trendanalyse van Niek De Prest licht zij verder toe tijdens een live trendlezing op maandag 13 september om 11.30 uur op de Entrepeneur stage van InCoDa. Op deze stage komen tijdens InCoDa verschillende inspirators aan het woord die lezingen en masterclasses geven. Het totale programma is te zien op www.interieurcollectiedagen.nl.

Over Niek De Prest en Yvonne Teijgeman

Niek De Prest is trendanalist voor het interieur sinds 2005. De Prest kijkt daarbij nooit alleen naar de modes in het interieur, maar ook naar technologie, wetenschap, filosofie, subculturen, kunst en natuurlijk naar de mode. Yvonne Teijgeman is in 1999 haar eigen bedrijf begonnen gespecialiseerd in totaalconcepten voor de retail en fabrikanten. Van advies tot uitvoering van concepten en fotoshoots voor zowel Interior en Fashion.

 

Interieur Collectie Dagen 2021

Na een jaar noodgedwongen overslagen te moeten hebben vanwege coronarestricties kan InCoDa eindelijk weer doorgaan. De vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering is te bezoeken op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Registreer je vooraf voor InCoDa 2021 via deze link. Een bezoek aan InCoDa is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (geldige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud). Er kan gemakkelijk een afspraak gemaakt worden voor de dichtstbijzijnde testlocatie via www.testenvoortoegang.org/. Voor meer informatie en ticketregistratie: www.interieurcollectiedagen.nl.