De officiële opening van de 36e Profijt Meubel winkel zal 27 januari feestelijk gevierd worden. ”In de winkel maken bezoekers kennis met betaalbare meubels die in sfeerrijke opstellingen gepresenteerd worden. Ook op basis van de laatste interieurtrends is er een gevarieerd aanbod te ontdekken. ”

“Wij zijn blij dat de familie Bouman als IMG aandeelhouder ervoor heeft gekozen om een 3e Profijt Meubel vestiging te openen waarbij ze vooral gecharmeerd zijn van de volledige ontzorging vanuit de formule op het gebied van inkoop, pricing, marketing en online”, aldus Anneke Keijzers, Franchise coördinator van Profijt Meubel.

Uit voorraad leverbaar 
Veel meubels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar, waardoor klanten vaak hun nieuwe meubels al binnen een week in huis hebben. Bij gebrek aan geschikte vervoersmiddelen kan er gratis gebruik worden gemaakt van de beschikbare bus. Daarnaast biedt de woonwinkel de mogelijkheid om de bestelling te bezorgen.

Laagste prijs- en zitgarantie 
”De winkelformule garandeert de laagste prijs, zodat klanten nooit te veel betalen voor hun nieuwe meubelen. Mocht de bank, stoel of fauteuil na levering niet naar wens zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op de zitgarantie van 14 dagen. De winkel zal in dat geval samen naar een passende oplossing zoeken. ”

Uitgebreid woonplezier
De nieuwe Profijt Meubel winkel bevindt zich in hetzelfde pand als de woonwinkel Bouman & Potter. Deze winkel is van de ondernemersfamilie Bouman, tevens ook de ondernemers achter Woonboulevard Poortvliet en twee andere Bouman & Potter vestigingen. ”Dankzij de toevoeging van Profijt Meubel aan de vestiging op Meubelplein Ekkersrijt kan de winkelgigant een nog breder publiek in hun woonwensen voorzien.”

Woonshoppen bij Profijt Meubel Eindhoven 
De nieuwe winkel is te vinden op Meubelplein Ekkersrijt, de ingang bevindt zich op de begane grond.