Bij de Woonindustrie in Nieuwegein kijken ze uit naar nog meer live inspiratie en events. En terecht.

”Wij kijken wij uit naar live inspiratie. Die aanleiding zorgde ervoor dat de Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni a.s. een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren.”

Wat kun je verwachten?
De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van lezingen, talks, workshops en een Re/Livingroute met de laatste noviteiten in De Woonindustrie. Geen subsessies meer via een tv-scherm, maar inspiratie waar je live bij kan zijn, blij van wordt en nog lang van na kunt genieten. Tussendoor kun je heerlijk bijpraten met collega’s uit het vak. Wat zijn we er aan toe!

Ben jij erbij? Zet dan 27 juni alvast in je agenda! We houden je op de hoogte en komen snel met een inspirerend programma, zodat je je als Early Bird alvast kunt inschrijven met mooie korting!

Over NIA ACADEMIE
NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers.
Wij verzorgen cursussen en opleidingen voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door onze ervaring in de interieurbranche en ons uitgebreide netwerk van vakmensen en bedrijven, houden we het onderwijs up-to-date en mogen we onszelf
specialist op het gebied van interieuronderwijs noemen.

Over BNS Crisp
Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 350 leden worden zowel online als live informatieve en inspirerende bijeenkomsten, masterclasses en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.bnscrisp.nl en ontdek van BNS Crisp voor je kan betekenen.

Over de Woonindustrie

De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Een centrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar retailers inkopen en inspiratie opdoen. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle.

Locatie

De Woonindustrie

Symfonielaan 1

3438 EW Nieuwegein