Er waait een nieuwe wind door het Nederlandse meubellandschap. Belgische meubelfabrikant Recor Group heeft zijn Nederlandse sales team voor de merken Recor Originals en Sofabed vervolledigd. Naast Richard van der Meer en Leon Chappin heeft Eddy Hakse zich nu ook bij het team vervoegd. De ambitie van het nieuwe sales team is om sterke, strategische partnerships uit te bouwen op maat van de Nederlandse markt.

Nederland is al sinds 1970 een belangrijke afzetmarkt voor de Recor Group. Voorheen was dit met de labels ‘Como’, ‘Belform, ‘Sofabed’ en ‘Recor Bedding’. In 2018 werden ‘Como’ (productie kasten & tafels) en ‘Belform’ (productie zitmeubelen) gegroepeerd onder het label Recor Originals. Recor Originals biedt kwalitatieve maar betaalbare meubelen – kasten, tafels, zitmeubelen en slaapkamers –  met een focus op techniek en comfort. Sofabed, met een uitgebreid aanbod aan slaapbanken die zit- en slaapcomfort optimaal combineren, bleef een apart merk en zit sinds dit najaar in een hedendaags jasje.

Recor Bedding, de slaapspecialist, richt zich op het ultieme slaapcomfort met naar eigen zeggen ‘een unieke blend van techniek en design’. Hiervoor is er een apart Nederlands sales team met Barry Van Dongen en Roel Baltussen, die in 2018 al veel van zich hebben laten horen.

Recor Group wil de relaties met zijn huidige partners verstevigen en nieuwe allianties uitbouwen door middel van sterke producten, een nauwe retail samenwerking en een kwalitatieve service. De Recor Group heeft sinds enige tijd een permanente showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein. Deze is elke maandag geopend of te bezoeken op afspraak. Twee maal per jaar zullen er ook de nieuwigheden gepresenteerd worden.

Het nieuwe Nederlandse team voor Recor Originals en Sofabed is helemaal klaar om de ambities waar te maken. Met hun gezamenlijke lange ervaring in de meubelsector streven ze er naar om de positie van de Recor Group op de Nederlandse markt te versterken en uit te bouwen.

De getoonde modellen, zowel het salesteam als de meubelen, zijn te bewonderen op de Internationale Moebel Messe in Koln in januari.

Richard van der Meer,  +31 6 37404857 – richard.vandermeer@recor-group.com
Verkoopdirecteur & Vertegenwoordiger Regio West-Nederland
(Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland)

Leon Chappin, +31 6 13483219 – leon.chappin@recor-group.com
Vertegenwoordiger Regio Zuid-Nederland
(Brabant, Zeeland, Limburg en Zuid-Gelderland)

Eddy Hakse, +31 6 53842311 – eddy.hakse@recor-group.com
Vertegenwoordiger Noord-Nederland
(Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord-Gelderland)

www.recor-originals.com