Rivièra Maison kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe feestelijke showroom voor Herfst/Winter 2024. Terwijl buiten de eerste tekenen van de lente verschijnen, creëert de Rivièra Maison Showroom binnen een betoverend winterlandschap.

“Wie de showroom binnenstapt, wordt direct omarmd door warmte van Rivièra Maison. Van meubelstukken tot accessoires, de herfst/wintercollectie vervult alle wensen en haalt inspiratie uit diverse thema’s die samen de sfeer van een huis belichamen waarin kostbare herinneringen worden gecreëerd”, zo glundert het merk.

“De prachtige Identity-collectie toont de authentieke en luxe sfeer van het merk. Hierbij worden de hedendaagse trends gecombineerd met tijdloze elegantie door het gebruik van lichte en natuurlijke tinten, zwarte accenten en zilveren versieringen, die verfijning uitstralen. Het thema Dusk viert het najaar met prachtige aardetinten en materialen die warmte en rust uitstralen. Aan de andere kant belichaamt het thema High Line de stedelijke elegantie met strakke ontwerpen, zwarte, witte en gouden accenten. Dit thema past perfect bij stedelingen die op zoek zijn naar verfijnde allure.”

“Ook voor de feestdagen is er genoeg moois te vinden. Het kerstthema Blue Lagoon is gebaseerd op de schoonheid van een ijzige lagune. Dit thema combineert hedendaagse luxe met op de natuur geïnspireerde elementen tot een serene oase voor binnen en buiten. Winter Whisper voegt feestelijke glitter en glamour toe aan de feestdagen en biedt een luxueus decor dat ideaal is voor de feestelijke decembermaand. Ten slotte het thema Rouge & Bouge, dat de gezellige warmte van de winter omarmt met winterse kleuren, bijzondere texturen en traditionele kerstaccenten, waardoor een tijdloze en uitnodigende sfeer ontstaat.”

De nieuwe Rivièra Maison Najaar/Winter 2024 showroom is open sinds 29 april. Klanten kunnen contact opnemen met hun accountmanager om een afspraak te maken. Nieuwe klanten kunnen de website bezoeken en zich registreren als nieuwe retailer.