Rivièra Maison, woon- en interieurmerk, kondigt een samenwerking aan met Holland Top Floor, een toonaangevende vloerendistributeur in Nederland. In samenwerking met Holland Top Floor biedt Rivièra Maison haar klanten straks een compleet nieuwe vloerencollectie in zowel pvc als in echt hout, wat aangeduid zal worden als ‘Wood Design’ en ‘Real Wood’. Op de foto van links naar rechts: Marco Smit, Nico Tijsen en Tom Kroeze.

De doelstelling is dat klanten de beleving van Rivièra Maison verder kunnen uitbreiden met een vloer, de basis voor elk interieur. Rivièra Maison zal de vloerencollectie medio april 2022 aanbieden in haar eigen winkels maar zal ook aangeboden worden aan de officiële dealers van het woonmerk. Daarnaast zullen de ‘Rivièra Maison Vloeren’ straks ook te vinden zijn bij de betere vloerenspecialisten, dealers van Holland Top Floor. “Dealer word je niet zo maar, daar worden wel eisen aangesteld maar dan haal je ook een heel krachtig merk in huis”, aldus Nico Tijsen, creative director bij Rivièra Maison.

“We zijn al ruim een jaar in gesprek met elkaar en beide partijen zijn zeer verheugd dat het tot deze bijzondere samenwerking is gekomen. Wij zien een mooie toekomst tegemoet met deze samenwerking” aldus Marco Smit en Tom Kroeze van Holland Top Floor. De compleet nieuwe vloerencollectie in plank en visgraat zal een kenmerkende uitstraling hebben en de allernieuwste innovaties bevatten. De vloeren zijn straks verkrijgbaar in een zogeheten ‘dryback’ (plak-uitvoering) en beiden zijn er ook in een click-systeem. Vloeren met een exclusieve uitstraling in de sfeer en beleving van Rivièra Maison, dat is de perfecte basis voor een stijlvol interieur. Op de foto staan Marco, Nico en Tom van links naar rechts.