Maison&Objet is back van 9 – 13 september 2021!
Het is een bewogen jaar geweest waarbij we voornamelijk veel tijd achter onze computers hebben doorgebracht. Maar nu is het tijd voor een nieuw begin en om de Maison&Objet weer te bezoeken. Bent u er ook bij om iedereen weer eens ‘live’ te ontmoeten in Parijs? Noteer 9 – 13 september dan alvast in uw agenda!

Bestel nu uw gratis toegangskaarten.
Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Interior Business Magazine haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van uw tickets: MOS21INT.

Het is officieel: vakbeurzen en evenementen mogen vanaf 30 juni in Frankrijk weer!
Vanaf 9 – 13 september 2021 kunt u nu eindelijk weer in Parijs samenkomen, trend spotten en meer…. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Ontdek
Nóg een goede reden om de beurs te bezoeken…Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op de Maison&Objet in Parijs!

Nieuwe contacten
Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen. ”Maison&Objet + u = een bruisende mix van unieke stijlen, dus sluit vandaag nog aan bij de community!”

De beurs kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. De organisatie laat weten: ”Op dit moment hebben al meer dan 1.500 merken hun deelname aan de septembereditie bevestigd en uit een online-enquête van Maison & Objet bleek dat 93% van de trouwe bezoekers van de beurs van plan is te komen. De hele branche heeft er duidelijk weer zin in!”

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boekt u gemakkelijk uw verblijf.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kunt u ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl