Nieuwe agent voor Calia Italia

Sinds 1 juni 2021 is Ron Vermeij (Nimrod International Agencies) de agent voor Calia Italia in Nederland. Hij neemt het over van René van Spaendonck die met een korte onderbreking, bijna 20 jaar het gezicht van Calia Italia in Nederland is geweest.

Internationaal.

Calia Italia, opgericht in 1965 door Liborio Vincenzo Calia in Matera, heeft onder de bezielende leiding van zijn twee zoons, een enorme groei doorgemaakt. Met Saverio Calia als designer en creatief brein, en met Giuseppe Calia als algemeen directeur. Meer dan 1.500 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van ruim 1.000 zitplaatsen. Jaarlijks worden er maar liefst 50 nieuwe modellen uitgebracht met een breed internationaal draagvlak. Calia Italia is wereldwijd gekend om hun vakmanschap en hun oog voor details. Dit vertaalt zich in een geraffineerde symbiose van design en comfort. Zo is de Lazy Sofa zelfs onderscheiden met de German Design Award 2020 in de categorie “Excellent Product Design – Furniture”.

Regionaal

Calia Italia is trots op zijn regionale roots. De bedrijfscultuur ademt sociale en economische betrokkenheid. “Dit zijn kernwaarden van ons familiebedrijf. Wij voelen ons verantwoordelijk voor alle mensen die direct en indirect bij Calia betrokken zijn. Daarom willen en zullen we blijven samenwerken met regionale toeleveranciers en ateliers.” Deze lokale productie past werkelijk perfect in de geest van de tijd!

Inherent aan het familiebedrijf is ook het denken op lange termijn. “We hebben er alle vertrouwen in dat Ron Vermeij onze bedrijfsfilosofie goed aanvoelt en de belangen van onze relaties uitstekend zal behartigen.” Aldus de directie.

Voor Ron Vermeij vormt Calia Italia een perfecte aanvulling op de bestaande portfolio in zijn agentuur. Tot slot maakt Calia Italia bekend weer op de Meubelbeurs Brussel te exposeren. Ook dat is vertrouwd.