Ruim vijfhonderd van de beste interieurmerken wereldwijd koppelden hun data inmiddels aan de tool van OCCO. OCCO is klaar om de wereld te veroveren en opent tijdens GLUE Amsterdam connectie by design de deuren voor publiek en vakgenoten. De OCCO-designtool verbindt interieurontwerpers en data van de belangrijkste interieurmerken.

OCCO zag het levenslicht in 2016 in Tallinn, de hoofdstad van Estland. Ander Sõõrumaa en Paul Veetõusme vinden elkaar in hun ambitie om interieurarchitecten te voorzien van een unieke en vernieuwende oplossing. OCCO opereert met succes in Estland, waar met een team van 32 professionals vanuit twee showrooms elke dag wordt gewerkt aan uitgesproken interieurs voor kantoren, zorginstellingen en woningen.

Ruim vijfhonderd van de beste interieurmerken wereldwijd koppelden hun data inmiddels aan de tool. OCCO is klaar om de wereld te veroveren. Nederland is uitgekozen als eerste land buiten Estland om de tool te lanceren. Country manager Iela Chau werkt vanuit de prachtige showroom op de Sarphatikade. OCCO selecteerde interieurarchitect Casper Schwarz voor het ontwerp.
OCCO zal tijdens GLUE amsterdam connected by design (16-19 september) de deuren openen voor het publiek en vakgenoten.

‘De OCCO-designtool verbindt interieurontwerpers en data van de belangrijkste interieurmerken.’

 

Country manager Iela Chau

De OCCO-designtool verbindt interieurontwerpers en data van de belangrijkste interieurmerken. Ontwerpers vinden met gemak de meubels, lampen en vloerkleden die ze zoeken. Alle specificaties, kleuren, materialen en afmetingen zijn direct voorhanden, net als vergelijkbare opties. Zo is het niet alleen mogelijk om een ontwerp snel en efficiënt tot in de puntjes op te zetten. Met één druk op de knop staan alle offertes en prijzen bovendien in een overzicht. Daarmee is de tool met recht dé ‘key to your happy place’.

Meer informatie?

Occo.digital

 

Ander Sõõrumaa en Paul Veetõusme