Decosit doet een gewaagde zet en verplaatst de beurs naar 15-16 juni 2021

”Een kwellend jaar ging voorbij; optimisme ligt in het verschiet… Inderdaad, de start van vaccinatieprogramma’s in Europa en daarbuiten biedt perspectief voor een geleidelijke normalisering van ons leven en onze zakelijke activiteiten. Voor evenementen is echter iets meer geduld vereist: veel handelsbeurzen, die oorspronkelijk in het voorjaar waren gepland, zijn uitgesteld tot september of later. Dit veroorzaakt een overvloed aan beurzen in de tweede helft van het jaar. Om dit probleem het hoofd te bieden, trekt DECOSIT Brussels de stoute schoenen aan en kondigt nieuwe data aan voor haar volgende editie, twee maanden vroeger dan oorspronkelijk gepland!”

Momentum voor de zomer
De volgende editie zal plaatsvinden op 15-16 juni 2021, waardoor DECOSIT het eerste rendez-vous wordt voor professionals in design, stoffering en decoratiestoffen sinds het begin van de uitbraak van de pandemie. Dit zal producenten en ontwerpers de mogelijkheid bieden om hun collecties of ontwerpen “live” te presenteren net voor de zomer.

Probleemloos voor exposanten
”Wij houden vast aan het concept van een alles-in-één-stand zonder gedoe, dat door de exposanten zeer op prijs wordt gesteld. Niet alleen omwille van de betaalbare prijzen, maar ook omwille van de unieke maar herkenbare signatuur: de gepresenteerde collecties en producten spreken voor zich. Paleis 10 van Brussels Expo biedt de beurs en de exposanten een aangename, moderne en innoverende expositieruimte.”

Geen kosten in geval van annulering van de beurs
”Wij kijken er alvast naar uit om u in juni te mogen verwelkomen, terwijl alle nodige hygiënische en veiligheidsmaatregelen in acht zullen worden genomen. Mocht de situatie echter drastisch veranderen en de beurs opnieuw geannuleerd worden, dan zullen er geen kosten aangerekend worden aan de ingeschreven exposanten.”

Een bijgewerkte lijst van deelnemers vindt u op www.decosit.brussels.

Over Decosit

Decosit is de professionele vakbeurs voor de wereld van meubelstoffen en decoratiestoffen, volledig georganiseerd door en voor professionals. ”Het is het ideale moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven uit de sector te bekijken.”