”Vernieuwde Goossens is mooiste woonwinkel van regio Breda”

Complete upgrade

BREDA – De Goossens inspiration store in Breda is compleet vernieuwd. Dat betekent dat klanten er nu -naar eigen zeggen- nog meer woon- én slaapinspiratie kunnen ontdekken om woongeluk te realiseren. Een woordvoerder: ”Bezoekers vinden er alles voor hun woon-, eet- en slaapkamer. Om dit te vieren is er een openingsfeest van 6 tot en met 9 oktober met voor 500 klanten een gratis goodiebag inclusief kortingsvoucher t.w.v. EURO 50,-. Een van hen heeft zelfs extra geluk, want die ontvangt de Gouden Goossens goodiebag met een kortingsvoucher van EURO 500,-”

Wie de winkel binnentreedt, bemerkt direct de veranderingen in de store. Met de mooiste interieuritems, nieuwe kleuren, prachtig gestylde settings en een trendkamer wacht men een inspirerende woonwereld. De woordvoerder vervolgt met een leger aan superlatieven: ”Klanten kunnen hier zelf het optimale comfort, de beste kwaliteit, rijke materialen en waanzinnige kleuren ondervinden. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten. Evenals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires. Op de tweede verdieping, bereikbaar via de roltrap, wordt men ondergedompeld in een mooie slaapwereld. En in de verschillende studio’s kunnen klanten hun favoriete items zelf op maat laten maken.”

Ook filiaalmanager Roy van den Berg komt aan het woord: “In deze vernieuwde store kunnen we onze klanten nog beter een ‘eindelijk thuis’ gevoel laten ervaren. En tonen we hen op een speciale wijze onze interieuritems, die je voor de beste prijs scoort. Ook ontdekken zij hier alle op maat-mogelijkheden én onze uitgebreide services”.

Goossens stoffencollectie

Onlangs lanceerde Goossens haar eigen stoffencollectie met meer dan 1600 kleurstalen. Dat betekent dat men, naast de voorraaditems die snel geleverd worden, voor bijna alle Goossens banken en stoelen hun favoriete materiaal en kleur kunnen kiezen. ”Hiermee wordt iedere woonwens vervuld en gaat het familiebedrijf geen woonuitdaging uit de weg.”

 

Persoonlijk interieuradvies en gouden Goossens goodiebag

Hulp nodig? Adviseurs staan bij Goossens voor de klanten klaar om op alle woon- en slaapvragen antwoord te geven. Ook een team van ervaren stylisten staan voor de klanten klaar en gaan graag aan de slag met een persoonlijk 2D of 3D interieur. Ter ere van deze heropening, geeft Goossens Breda 500 goodiebags weg tijdens het openingsweekend, waarvan eentje gemarkeerd is als de Gouden Goossens goodiebag. De inhoud: een interieurparfum, het Goossens woonmagazine én last but not least een kortingsvoucher van 500,-! De andere 499 bezoekers ontvangen in hun goodiebag ook een kortingsvoucher t.w.v. EURO 50,- die zij meteen mogen besteden in deze inspiration store als ze dat willen.

Over Goossens

Het familiebedrijf bestaat al 68 jaar, en is al sinds 1954 thuis in ‘het bieden van woongeluk’. Goossens is in transitie en heeft onlangs haar merk en bedrijfsstrategie aangescherpt. Hieruit is ook de nieuwste propositie naar de klant ontstaan: ‘Eindelijk thuis’. Ook heeft de retailer een duidelijke ambitie: in 2030 wil Goossens in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Want het meubelbedrijf gelooft dat levensgeluk samenhangt met woongeluk. Bart Goossens: “Pas als je je thuis fijn voelt en dus woongeluk ervaart, dan kun je alles uit het leven halen. Dit geluk vind je in een interieur dat bij je past.”