Op Santorini, een van de meest bezochte Griekse eilanden, opende het Neo Suites boetiekhotel in 2023 in het centrum van Fira.Op de terrassen en in sommige ruimten binnen staat de chaise longue Dress Code van het merk S-CAB. Ook de SI-SI stoel en de Tripé koffietafel van het merk maken deel uit van de meubilering.

Het hotel staat bovenop een klif met een schitterend uitzicht en het gebouw is ontworpen met de geometrische vormen van het spel Tetris als inspiratiebron (je verzint het niet). Rust en totale ontspanning worden gegarandeerd, aldus de Italiaanse meubelfabrikant. Het project werd toevertrouwd aan Kapsimalis Architects, een internationaal bekende studio op Santorini. Zoals zij Neo Suites hebben ontworpen maken ze al hun ontwerpen: je kijkt naar de omgeving en zet er iets neer dat totaal in contrast is met de omgeving. Deze omschrijving geeft S-CAB.

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. Het hotel heeft 12 kamers op de benedenverdieping, 6 kamers op de eerste etage terwijl in de kelder de receptie, het restaurant, de spa-gym en andere ruimten te vinden zijn. Alle 20 suites hebben een terras met een eigen verwarmd zwembad en hier staan zowel de Dress Code als de SI-SI en de ronde Tripé. De vierkante variant van deze tafels staan binnen in combinatie met de SI-SI stoelen. Alles uitgevoerd in smetteloos wit met hier en daar een spettertje kleur voor een gevoel van totale harmonie. Het merk vertrouwt erop dat een verblijf in Neo Suites onvergetelijk zal zijn, mede door de aanwezigheid van haar meubelen. Hoe bescheiden.