Op Garden Preview 2024 zijn de meest vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van tuinmeubels en andere outdoor producten aanwezig. Zij tonen voor de eerste maal hun collecties voor 2025. De beurs is op 27 en 28 mei in Houten.

Belangrijkste doelstelling van Garden Preview is om inkopers in een ongedwongen sfeer een overzicht te geven van het beste dat vooraanstaande leveranciers uit de Benelux kunnen bieden. Zij nemen uitgebreid de tijd om met de bezoekers van gedachten te wisselen over de trends voor het komende jaar waarna men weloverwogen inkoopbeslissingen kan nemen.

Alle inkopers van outdoor meubilair die er toe doen bezoeken al jaren Garden Preview. In 2024 vindt al weer de dertiende editie plaats. Kortom: Garden Preview is een ‘must attend’ platform voor iedereen in de tuinmeubel business.

Nieuwkomers in Houten dit jaar zijn bijvoorbeeld:

Datho is een groothandel in tuinmeubelen die zich onderscheidt door een onwankelbaar streven naar kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. We zijn gepassioneerd om tuinmeubelen te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel”.

De Eekhoorn is aanwezig met het merk WOOOD. “Het merk kenmerkt zich door een mix van moderne, comfortabele en stijlvolle ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Door de ruime collectie aan loungesets, tuinstoelen en tafels heeft WOOOD voor elke tuin, terras en voor ieder balkon een geschikt product”.

JM4BIZ vertegenwoordigt op de Benelux-markt Plastmeccanica, een kunststof producent uit Italië met een uitgebreid assortiment outdoor storage artikelen en tuinmeubelen en Outdoor Creation, een producent van aluminium producten met een zeer uitgebreid assortiment pergola’s en tuinmeubelen.

Mirador loopt voorop in de branche met innovatieve tuinproducten die stijl en functionaliteit naadloos in elkaar laten overvloeien. De zorgvuldig vervaardigde producten variëren van stijlvolle pergola’s en innovatieve opbergmogelijkheden tot verfijnde parasols en meer”.

Astoral-OPTCO is een technisch ontwerp- en productiebedrijf met een eigen aluminium gieterij in Istanbul. “We zijn gespecialiseerd in het in-house ontwerpen en enginering van hoogwaardige aluminium tuinmeubelen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam”.

MWH is aanwezig met het met Royal Garden. “Onze producten combineren hoogwaardige materialen met eeuwenoud vakmanschap, geavanceerde productietechnieken en tijdloos, klassiek design”.

www.gardenpreview.eu