Het besluit is nu definitief: de Salone del Mobile 2020 is van de baan in Milaan. Gezien de situatie rondom de stad een begrijpelijke beslissing. See you in 2021 (13 tot en met 18 april), zo luidt nu de boodschap.

De reden is uiteraard de huidige pandemie. Nog niet eerder vertoond en totaal onvoorspelbaar. Daar valt geen beurs eind juni tegen op te organiseren en helemaal niet op deze enorme schaal en dan zeker niet in brandhaard Milaan. De editie van 2021 zal gevierd worden als de 60e keer dat de beurs plaatsvindt. We krijgen volgend jaar alles tegelijk: de beurs zelf (met de internationale furnishing accesories beurs,  Workplace 3.0 Project S en de SaloneSatellite), Euroluce, International Bathroom Exhibition en Eurocucina (plus FTK keukentechniek). Veel waar voor je geld!

De beursorganisatie ziet in deze totaalbeurs de gelegenheid bij uitstek om de interieurbranche vlot te trekken volgend jaar. Laten we het hopen! Op de foto de Milanese interpretatie van Hygge: Scandinavische knusheid thuis.