Interior Business is Show Business. Afgelopen week organiseerde Skully Gin, de huisdrank op de redactie van uw vakblad, het evenement ‘Skully Art Collection’ op The Philips Estate in Eindhoven. Tijdens het event werden zeer kredietwaardige, maar ook gezellige en knappe genodigden getrakteerd op culinaire hoogstandjes, kunst en veel Skully Gin. Dit alles werd uiteraard op zeer originele wijze gepresenteerd. Skully Gin werkte samen met een grote groep kunstenaars die allerlei werk hebben mogen vervaardigen, geinspireerd door het lifestyle merk Skully.

 

Dé man achter Skully Gin: Koen Smulders.

  

Skully is een high-end gin merk, dat zich onder leiding van Koen Smulders (lees onze Interior Business Specials uitgave Horeca Ambiance voor een exclusief interview met deze ondernemer) positioneert op lifestyle evenementen en beurzen. Zo werd onlangs bij Care International op de Beauty Professional vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht nog Skully Gin geschonken aan een heuse Gin bar en deed het merk een aantal jaren geleden al haar intrede in de meubelbranche. Iedereen die bij PMP Furniture na een lange beursdag in Parijs of Nieuwegein namelijk weleens heeft genoten van een welverdiende verkoelende (icing machine) versnapering, kent Skully Gin.

Een hoogtepuntje op het event was een heus wereldrecord: Een fles Skully Gin was versierd met juwelen en goud , wat resulteerde in de duurste fles Gin ter wereld met een waarde van bijna EURO 5 miljoen. Maar het absolute hoogtepunt was natuurlijk de inrichting. Fabrikant PMP Furniture (Nix Design) uit Zwijndrecht tekende voor  het meubilair, in lijn met de klasse en allure van het Skully Gin Art Collection Event. PMP exposeert van 17-21 november op de Horeca Expo en Gent.

Zie hieronder de prachtige foto’s.