Hollandsch Slapen 2022 werd op 11, 12 en 13september jl. georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn. De deuren gingenop zondag 11 september om 10.00 uur open en sloten dinsdag om 17.00 uur. De zondag was een mooie start van wat een sfeervol en goed bezocht event is geworden.

Wat was er te doen?

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, voor zowel ondernemers als medewerkers. Al vele jaren presenteren de deelnemende bedrijven hun nieuwe en opvallende noviteiten. Ook dit jaar gaf Hollandsch Slapen ruimte voor prettige gesprekken, lekkere koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een heerlijke bbq, gevolgd door het optreden van singersongwriter Niels Geusebroek. Enkele honderden relaties zijn met open armen ontvangen. De sfeer was erg goed te noemen en de gasten zijn volop in de watten gelegd.

De deelnemers

Dit jaar werd Hollandsch Slapen georganiseerd door 13 bedrijven: Auping, AVEK, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton, M line,
Steel & Stockings en TexelWool. Op de website van Hollandsch Slapen stellen zij zich voor.

Waar

Hollandsch Slapen komt graag bij Kasteel Groeneveld. Het sfeervolle kasteel met de mooie kamers bieden een stijlvolle achtergrond voor de topproducten van de deelnemers.

Lees hier meer bij ons zustermagazine Bedding Business Magazine: https://www.beddingbusiness.nl/gezellige-eerste-dag-hollandsch-slapen-deel-1/