Hij is in de maak en over een paar dagen bij alle abonnees op de mat. Interior Business Magazine #9! Het is, al zeggen we het zelf, een parel van een uitgave. Zo eentje die je als echte interieurprofessional gewoon niet over het hoofd mag zien…

In het negende nummer van dit jaar lees je over de hoogtepunten van onze designreis naar het inpirerende Salone Del Mobile in Milaan. Ook zijn we op bezoek geweest in het Vlaamse Hulst waar we opnieuw ontdekken hoe leuk het is om een dagje te “Morressen” .

Uiteraard ook actualiteiten en achtergrond van eigen bodem. Design District Rotterdam is namelijk in aantocht en geeft je een overzicht van leidende Nederlandse ontwerpers in de Van Nelle Fabriek. Meer hierover in #9.

In Interior Business kom je meer te weten over de mensen achter de business. In de rubriek Mijn Smaak vertellen Jeffrey Koster van Het Anker en van Paul Jansen van De Jager Meubelen over bijvoorbeeld hun muzieksmaak en waar zij nou echt trots op zijn. Dit is natuurlijk nog niet alles. Wil je zeker weten dat je niets meer mist uit de interieurbranche? Neem dan ook een abonnement op Interior Business! Klik om u aan te sluiten bij de club van goed geïnformeerde interieurprofessionals.