Na het groeiende succes in Londen zullen de Independent Hotel Show Amsterdam Awards de passie van onafhankelijke hoteliers erkennen en een inspiratiebron zijn voor hotels en leveranciers die deze sector naar voren stuwen. De awards zullen het een fantastische verblijf in een onafhankelijk hotel in de Benelux en Duitsland benadrukken en het aanbod stimuleren van de leveranciers die samenwerken met de branche.

Bent u, of kent u een hotelier die het waard is om een award te winnen?

De deelname is gratis en de categorieën voor 2023 zijn:

  • Independent Hotelier, in partnership with Mews
  • Best Hotel Concept
  • Hotel Partnership of the Year (alleen opgegeven door deelnemers aan de IHS 2023)

 

Geef uw nominatie door voor woensdag 4 januari 2023. Meer info over de procedure van het nomineren en de awards vindt u (in het Engels) here en de jury die de nominaties beoordeelt en de awards toekent vindt u (opnieuw in het Engels) here.

Independent Hotel Show Amsterdam, vindt plaats in de RAI Amsterdam op 14 en 15 maart 2023, u kunt zich al opgeven als bezoeker (wederom in het Engels) here.

De organisatie zegt: “We kunnen niet wachten om onze gemeenschap opnieuw te mogen begroeten voor een zinnenprikkelend evenement dat u op nieuwe ideeën zal brengen, nieuwe trends toont en innovaties om uw gasten nog meer te laten beleven en uw winst te vergroten. We hebben een schat aan opwindende nieuwe onderdelen toegevoegd aan de beurs, van unieke design installaties tot de HR & Energy Saving Quarters vol met oplossingen. Plus de lancering van de Independent Hotel Show Amsterdam Awards, waarvan de uitreiking zal plaatsvinden tijdens de avondopening van de beurs op de eerste dag (14 maart).”

Bekijk de agenda van IHA23 (in het Engels) here.

Heeft u vragen, get in touch en de IHS hoopt u in maart 2023 te kunnen begroeten!