De Woonindustrie is klaar voor de voorjaarsbeurs en zet dit kracht bij met de heugelijke kennisgeving dat ook de wereldbedrijven Actona en Himolla acte de presence zullen geven in het centrum in Nieuwegein.

De uitnodiging van de organisatie:

”Bezoek en ontmoet onze exposanten, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Bekijk inspirerende collecties op:

ZO 6 – MA 7 – DI 8 | MA 14 – DI 15 FEBRUARI 2022

Zondag 10.00 – 17.00 u
Maandag 10.00 – 17.00 u
Dinsdag 10.00 – 17.00 u

De avondopenstelling op maandag is komen te vervallen, door de huidige maatregelen kent elke Vakdag een eindtijd van 17.00 uur. Vooraf aanmelden is niet van toepassing, het tonen van je persoonlijke QR toegangscode van de Woonindustrie volstaat. Heb je deze nog niet, vraag deze dan via deze link aan.

Wil je graag met klanten de Vakdagen bezoeken? Kom dan op zondag 6 februari, dan zijn ook consumenten welkom. Heeft je klant nog geen QR toegangscode voor De Woonindustrie? Je klant kan deze hier aanmaken met zijn of haar eigen persoonlijke emailadres.

De Interieurprofessionaldag vindt op een later moment plaats, binnenkort informeren we je over de datum.

Uiteraard maken we het voorbehoud dat de Vakdagen uitsluitend doorgang vinden wanneer de Covid-situatie dit toelaat. Bij wijzigingen in bovengenoemde data en/of openingstijden berichten wij dit via een mailing en op onze website is altijd de actuele informatie te vinden.

MARKETDAYS

Per maandag 17 januari zijn de normale Marketdays weer van kracht. Vakbezoekers én consumenten zijn welkom zonder afspraak. Van dinsdag t/m vrijdag is DWI geopend voor vakbezoekers en consumenten, uitsluitend op afspraak met één of meerdere exposanten.

Een cateringpunt is, wegens sluiting van de horeca (nog) niet aanwezig in het Atelier, een lunch bestellen en laten bezorgen kan wel.

Himolla