Het succesvolle Brabantse interieurmerk Table du Sud blijft maar groeien. In 2020 boekte het bedrijf een omzet van 11 miljoen en dit jaar streven de eigenaren van Table du Sud, de broers Teun en Evert Antonissen, naar een omzet van 21 miljoen. Met deze bijzondere prestatie wint Table dus Sud de Oryx-prijs van het Financieel Dagblad. Daarnaast ontvangt het merk de 3e prijs van FD Gazalle awards, de award voor snelstgroeiende bedrijf in Nederland.

Winnaar van de Oryx-prijs
De Oryx-prijs is dé juryprijs van het Financieel Dagblad. De jury koos voor Table du Sud omdat het bedrijf een bijzondere groeiprestatie levert welke beloond mag worden. Criteria voor het winnen van de prijs zijn diversiteit, bedrijfsgroei, groei in arbeidsplaatsen, toekomstperspectief én een mooie winstgevendheid. Daarnaast wordt Table du Sud geroemd om de onderscheidendheid en het feit dat het merk een hoogwaardig in Nederland geproduceerd product levert.
De jury bestond uit topondernemers Kees de jong, Marcel Broersma en Heleen Dura van Oort. Naast Table du Sud waren Isolatieshop.nl en On That Ass genomineerd.

Over Table du Sud
Table du Sud is vooral bekend door de op maat gemaakte tafels die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze, door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Deze werkplaats wordt ook wel ‘Het kloppende hart’ van Table du Sud genoemd. Het Brabantse interieurmerk werd eind 2014 opgericht door twee jonge broers, die het avontuur begonnen met een zelf in elkaar getimmerde bartafel. Op dat moment konden zij niet vermoeden dat het bedrijf in korte tijd een dusdanig groot succes zou worden.

Naast kwaliteit, design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Table du Sud. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1.800 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen.