De gasprijzen blijven stijgen. Het kabinet roept iedere Nederlander dan ook op om de thermostaat twee graden lager te zetten. Stoov®, een Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens en -dekens, biedt een energiebesparende maatregel. Thuis en op kantoor. 

Slim verwarmen met een warmtekussen: thuis en op kantoor 
De infrarood technologie in de producten van Stoov® verwarmt mensen, niet de planeet. Door mensen direct te verwarmen, hoeft er niet een hele woning of kantoor verwarmd te worden. Hierdoor kan de thermostaat een paar graden omlaag en bespaar je energie én geld. Met elke graad die de thermostaat lager wordt gezet, bespaar je al zo’n 7% energiekosten per jaar*. Door het stijlvolle Ploov warmtekussen of de Big Hug warmtedeken van Stoov® stijgt je lichaamstemperatuur vanzelf, want je maakt direct contact met de warmtebron. Er gaat dus geen energie verloren en je blijft, afhankelijk van de gekozen temperatuur, tot 6 uur warm. 

Bepaal je eigen aangename microklimaat 
Ook handig van de Big Hug: je bent niet meer afhankelijk van de algemene temperatuur op kantoor. Door de thermostaat op kantoor met een aantal graden te verlagen kun je met het warmtedeken je eigen microklimaat creeëren. Dankzij de infrarood technologie van Stoov® verwarm je jezelf tot 4 uur op de gewenste temperatuur. 

Houd jezelf warm, waar en wanneer je wilt
Neem jouw Big Hug mee naar de bank, in de tuin, op je balkon of op een bootje. De warmtedekens zijn draadloos en hebben een USB-oplader, dus ze kunnen zelfs opgeladen worden in de auto of met een powerbank.