Linteloo is net als iedereen blij dat de pandemie plaats gaat maken voor het ‘nieuwe normaal’. Bij deze opluchting horen nieuwe meubelen en het merk presenteert meerdere series banken, stoelen en tafels met als thema ‘connection’.

Sjoerd Vroonland heeft Clamp (hieronder) ontworpen: een serie bijzettafels die nu eens niet geheel uit hout bestaat (een favoriet materiaal van de ontwerper) maar uit een metalen frame met bladen uit drie soorten marmer of twee soorten hout (dus toch). De klemmen die het blad vasthouden zijn met opzet duidelijk zichtbaar verwerkt.

Malibu (foto helemaal bovenaan) door Jan te Lintelo is een sofa met een relaxte West Coast feel (vandaar de naam). Met slanke pootjes waardoor de bank lijkt te zweven en met een grote mate aan comfort, aldus de ontwerper. Roderik Vos tekende voor Bijou: een speels ogende bijzettafel met ronde vormen die op twee standen te zetten is. Een mix van Art Deco en Japanse eenvoud, in de woorden van Vos. Hij ontwierp ook de Iwa, een Fred Flintstone tafel in de stijl zoals een kind een tafel zou tekenen: vierkant, hoekig, basic. De tafel heeft twee duopoten waarvan er eentje of allebei verschoven en/of op zijn kop kunnen worden gedraaid voor een speels effect.

Ook de Lloyd (hierboven) komt van Vos: een nieuwe versie van de DWT stoel die zijn vader Henk ooit voor Linteloo ontwierp. De zoon paste de vorm een beetje aan en de Lloyd is er nu als eetkamerstoel of als accent chair (een term die hopelijk voor zich spreekt maar in het Nederlands op zijn gat valt: een accentueer stoel?). Verschil met het origineel is dat deze versie een beetje toeloopt van achteren. Lastig te stofferen dus heeft de stoffering een handige ritssluiting gekregen. Ook de Broadway is van de hand van Vos: een sofa waarbij de rug, de zitting en de armsteunen allemaal in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar staan. Een beetje plomp model met verborgen pootjes en een gezellige uitstraling. Een organische kubus, zo stelt de ontwerper. Modulair en dus naar eigen wens samen te stellen.

Offset is van Anthony Guerée: een tafel uit puzzlestukken die haaks op elkaar staan en in elkaar geschoven worden. Met delen uit marmer en delen uit hout kan men zo een contrastrijke tafel in elkaar schuiven. Marcel Wolterinck heeft de Pavia, een comfortabele barkruk, ontworpen. Dit is een uitbreiding van de gelijknamige eetkamerstoel die hij al eerder tekende voor Linteloo. De ontwerper is gek op de Italiaanse cuisine en stelt zich voor dat de gebruiker van deze versie lekker hoog en droog zit te smullen van een fijne pasta.