Het Zweedse merk TÔNN furniture lanceert nieuwe kleuren voor het kastsysteem Portal Shelf dat 13 jaar geleden op de markt werd gebracht. Dit is een mooie aanvulling op de enige kleur die tot nu toe verkrijgbaar was: wit.

De Portal Shelf neemt volgens het merk dus al 13 jaar lang een centrale plek in binnen de woning en door de jaren heen zijn er tal van extra onderdelen en accessoires toegevoegd aan het kastsysteem. Hierdoor werd de Portal geschikt om in alle vertrekken op te bouwen maar de kern van de plankenkast is altijd hetzelfde gebleven. De kast biedt volgens het merk een inzicht in hoe de woonstijl van de klanten, en wellicht de klanten zelf, veranderd zijn in de loop der jaren. Laat me zien wat er in de kast staat en ik krijg een idee wie je (geworden) bent.

Nu zijn er dus de twee nieuwe kleuren Sky Blue en Chocolate Brown als contrast met en aanvulling op de witte kleur. Stijlvol en speels, passend in elk interieur, aldus het merk. “De Portal Shelf is wat je ervan maakt. Zonder al onze klanten zouden TÔNN furniture en onze gemeenschap niet hetzelfde zijn”, aldus Josefine Halfwordson, oprichter en creative director van TÔNN furniture. “We kijken er dan ook naar uit om te zien hoe onze klanten de nieuwe kleuren gaan integreren en hun exemplaren van de kast gaan transformeren.”