Claire Steinbrück (35) is de nieuwe project manager van imm Cologne. Zij start in deze functie vanaf 1 augustus en werkte de afgelopen twee jaar al voor de beursorganisatie Koelnmesse. Uwe Deitersen, die zij opvolgt, start per 1 augustus als Director Customer Relations van imm Cologne, een volledig nieuwe functie. Steinbrück zal samen met Creative Director Dick Spierenburg een transformatie van de meubelbeurs in Keulen in gang zetten naar een meer holistisch evenement. Dus meer concept en minder platte handel, is het vermoeden.

“Claire Steinbrück heeft op indrukwekkende wijze haar strategische en conceptuele talenten getoond binnen internationale vakbeurzen. Daarom zijn we blij dat we deze beurs met internationale aantrekkingskracht aan haar kunnen toevertrouwen. De toekomst van de imm is bij haar in goede handen”, aldus Katharina C. Hamma, Chief Operating Officer van Koelnmesse.

Claire Steinbrück werkte voorheen voor Messe Frankfurt en verzorgde in 2015 het Duitse paviljoen tijdens EXPO 2015 in Milaan. De directie van Koelnmesse dankt Deitersen voor zijn inzet en wenst beide collega’s veel succes in hun nieuwe functies.