‘𝗛𝗮𝗶𝗷𝗲’

Steffie Koopmans gaat de sales van Daily Trade Fair Venlo versterken. Zij is afkomstig van Betaald Voetbal Organisatie VVV Venlo. Steffie: ”Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na zes fantastisch mooie jaren bij VVV-Venlo is mijn tijd van gaan nu gekomen. Via deze weg wil ik iedereen oprecht bedanken voor de prettige contacten en de fijne samenwerkingen. Ik kan dankzij jullie terugkijken op een hele fijne periode bij VVV!”

”Op 1 januari 2017 mocht ik het commerciële team van VVV komen versterken. Met een geweldig kampioenschap in datzelfde jaar heb ik promotie naar de Eredivisie van heel dichtbij mogen meemaken. Daarna volgde er vier jaar op het hoogste niveau van Nederland, een onvergetelijke tijd. Helaas was daar ook Corona en daaropvolgend de degradatie, maar ondanks dit bleven jullie de club trouw. Ik heb mij al deze tijd als een vis in het water gevoeld bij VVV en mag dan ook gerust zeggen dat ik een geel-zwart hart heb gekregen!”

Nieuwe uitdaging

”Per 1 maart ga ik aan een hele mooie nieuwe uitdaging beginnen bij de Daily Trade Fair | Venlo (www.dailytradefairvenlo.nl). Een nieuw en uniek concept; een jaarronde vakbeurs voor home, garden & gift, de nieuwste hotspot op het gebied van hospitality én een unieke event locatie. Hier mag ik mijn steentje aan gaan bijdragen als Sales- en Relatiemanager.

Directeur Marco Bogers van VVV Venlo: “Ik vind het bijzonder jammer dat Steffie na zes jaar onze club VVV gaat verlaten maar deze mooie nieuwe stap in haar carrière is haar van harte gegund en ik wens haar dan ook veel succes bij Daily Trade Fair. Ongetwijfeld zullen we haar nog regelmatig zien bij VVV, want Steffie heeft in zes jaar tijd met veel partners en collega’s een fijne band opgebouwd. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van onze commerciële inkomsten de afgelopen jaren. Ik heb Steffie leren kennen als iemand die staat voor haar zaak en kwaliteit van datgene wat ze doet en levert hoog in het vaandel heeft staan. Hiermee heeft ze de afgelopen jaren voor belangrijke commerciële successen gezorgd, evenementen georganiseerd en verbindingen binnen ons netwerk verder verstevigd. We zijn haar veel dank verschuldigd voor haar bijdrage, inzet en loyaliteit en wensen haar en haar gezin het allerbeste toe. Steffie, namens alle collega’s, bedankt voor alles en het ga je goed!”