Treasure Hunt Event bij Gert Snel Interiors

Interieur groothandel Gert Snel Interiors zal in de week van 20 t/m 24 september haar klanten op feestelijke wijze laten kennis maken met hun nieuwe collectie tijdens hun ‘Treasure Hunt Event’. De groothandel staat bekend om hun enorme voorraad aan unieke items en onderscheidende collectie. ”Het Treasure Hunt Event is dan ook het uitgelezen moment om je (opnieuw) te laten betoveren door de collectie vol verborgen schatten, waarmee jij je eigen signatuur kunt creëren.”

”Naast dat je tijdens het event de kans krijgt om als eerste kennis te maken met de nieuwe collectie, vol unieke items en limited editions, zal het event in het teken staan van de lancering van de promotie video van Gert Snel. In deze video wordt op symbolische wijze de zoektocht naar verborgen interieur schatten weergegeven. Een zoektocht die iedere interieur professional zeker zal herkennen. Vervolgens zien we in de beelden terug dat de items van Gert Snel over de gave beschikken om een ruimte te verrijken. Niet alleen door hun bijzondere en opvallende looks, maar zeker ook door het verleden of verhaal dat zij met zich meedragen.”

Tijdens het Treasure Hunt Event laat het team van Gert Snel je graag kennis maken met het uitgebreide en onderscheidende assortiment. ”De diverse mix van stijlen maakt de enorme showroom een ontdekkingsreis voor iedere interieur professional. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van kleine must-have tot monumentale eyecatcher. Altijd vol karakter en gemaakt om van te houden.”

Kun jij ook niet wachten om op schattenjacht te gaan bij Gert Snel Interiors? Maak dan snel een afspraak met het verkoopteam via sales@gertsnel.nl of bel naar de showroom op 0348 419 070.