Let’s meet again!

7 > 10 NOV 2021

De meubelbranche zal zich er nu al op verheugen: Brussel 2021. Het gaat weer gebeuren! Bij de organisatie zijn ze er helemaal voor. In november zal het weer genieten zijn in de Heizelpaleizen.

”De vaccinatiecampagne werpt in heel Europa vruchten af, de cijfers dalen pijlsnel. Ook de Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september. Afspraak dus van 7 tot en met 10 november op Meubelbeurs Brussel. Dat zal uiteraard nog met de nodige voorzorgsmaatregelen zijn, al is het nog even afwachten wat dit dan concreet zal inhouden. In elk geval zorgen we ervoor dat je beursbezoek perfect veilig kan verlopen!”

”Nog belangrijker is dat we er opnieuw een feest voor de hele meubelbranche van maken. Als we het voorbije jaar één ding geleerd hebben, is dat ontmoetingen erg belangrijk zijn. Ook voor onze sector. En een beurs bezoek je niet gewoon om zaken te doen, maar om die zaken ook op een persoonlijke manier te doen. Niets kan een gesprek van persoon tot persoon vervangen. Digitale communicatie bleek geen volwaardig alternatief, enkel een mooie aanvulling.”

LET’S MEET AGAIN dus! ”Nog niet onmiddellijk, maar begin november. Dit jaar van 7 tot en met 10 november. Zoals je van ons gewoon bent mag je nog altijd rekenen op een gastvrij onthaal en een sterk aanbod van talrijke exposanten uit België en uit het buitenland. We kijken nog meer dan anders heel erg uit naar jouw bezoek. Staan de data al in je agenda? 7 tot en met 10 november dus.”