Op dinsdag 27 maart presenteert het Nederlands Interieur Instituut, NII, de trenddag met Zuzanna Skalska. Lezers van de nieuwsbrief van Interior Business kunnen voor een speciaal tarief van 150 euro een toegangskaart kopen en kennismaken met het NII. Stuur een bericht naar info@interieurinstituut.nl en vermeldt daarbij Interior Business.

In een uitgebreide presentatie geeft Skalska haar visie op nieuwe ontwikkelingen die ook gevolgen hebben voor jouw werkveld. De trenddag vindt plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat ruim 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden.

Nieuw normaal

Zusanna Skalska verzorgt de lezing. De wereld verandert. Sneller dan ooit tevoren. De technologische ontwikkelingen gaan steeds harder en dat heeft een grote invloed op consument, bedrijven en de mensen die er werken. Die veranderingen vragen namelijk om een andere mindset. Het is tijd om deze veranderingen als het nieuwe normaal te accepteren. Tijdens de NII Trenddag praten we over telomeren, Robot Love, anthropoceen en vele andere onderwerpen van morgen. De lezing is inspirerend en motiverend maar met veel abstractie, en bedoelt voor mensen met open mind en visie op morgen.

Toegang

Leden met een Full membership hebben zoals altijd recht op 2 toegangskaarten. Extra kaarten voor deze trenddag zijn te reserveren en kosten € 95,00 p.p. Leden met een basis membership kunnen met 1 persoon de trenddag bijwonen. Leden met een Full membership krijgen het trendboek New Normal uitgereikt ter waarde van € 395,-
Aanmelden kan per mail: info@interieurinstituut.nl