De inkoopbeurs Trendz Najaar in Evenementenhal Gorinchem staat op het punt van beginnen: vanaf aanstaande zondag gaan de deuren open. Dat is het moment dat retailers weer drie beursdagen inkopen kunnen doen, inspiratie opdoen en netwerken. De beursvloer van Trendz Najaar bestaat uit ruim 160 exposanten. Naast een beursvloer is er voor bezoekers ook een omvangrijk programma waar experts hen bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen.

“Wij hebben er ongelofelijk veel zin in. Het is alweer een jaar geleden na de laatste Trendz-beurs. Voor veel bezoekers en exposanten was dit ook direct de laatste beurs die ze konden bezoeken, vanwege alle corona perikelen. Maar gelukkig is de situatie inmiddels aanzienlijk verbeterd en zijn beurzen weer toegestaan. Wij zijn ook ontzettend blij met de grote belangstelling onder onze exposanten om weer deel te nemen aan de beurs. Hierdoor kunnen we een hele mooie beursvloer presenteren met allerlei uiteenlopende segmenten en diverse merken. Anderzijds zien we ook veel interesse onder bezoekers ontstaan via de ticketregistratie. Dat geeft ook aan dat beurzen in de afgelopen periode echt zijn gemist, de behoefte om elkaar weer face-to-face te ontmoeten en zaken te doen lijkt groter dan ooit”, zegt Mascha de Bruin namens de Trendz-organisatie.

Ook voor deze editie pakt de organisatie weer uit met een kwalitatief en interessant programma voor haar bezoekers. Zo praten experts de bezoekers bij over de laatste trends en ontwikkelingen in het Trendz Café én in het Bloem & Bladplein. De Bruin: “We zijn enorm blij dat het Bloem & Bladplein weer terug is in samenwerking met Hortipoint en Van der Vijver Bloemgroothandel. Op deze twee plekken kunnen bezoekers luisteren naar onderwerpen waar je als ondernemer, inkoper, retailer en stylist echt iets aan hebt. Bezoekers hoeven zich vooraf niet in te schrijven voor de sessies, je kan tijdens de beurs plaatsnemen in het Trendz Café. De demo’s die in het Bloem & Bladplein worden gehouden, worden ook uitgezonden in het Trendz Café zodat jij alle ruimte hebt om de demo’s te bekijken en niks mist.”

De veiligheid van bezoekers, exposanten en eigen personeel is de allerhoogste prioriteit voor de beursorganisatie. De Bruin: “We zijn ontzettend blij dat wij onze deuren weer kunnen openen, maar willen tegelijkertijd het risico op besmettingen zo laag mogelijk houden. Voor iedereen die de beurs wil bezoeken is daarom een coronatoegangsbewijs verplicht. Dat kan zijn een geldig vaccinatiebewijs, een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud. De corona-controle vindt vóór de beursentree plaats.” Voor meer informatie hierover heeft de organisatie een faq op haar website geplaatst.

Trendz Najaar is op zondag 22 augustus te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, op maandag 23 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en op dinsdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Belangstellenden kunnen hun ticket online registeren via www.trendzvakbeurzen.nl/tickets met code 189546