Op maandag 3 april staat de tweede editie van MDXL Project & Interieur, hét vakevenement dat volledig is gericht op de projectmarkt voor de interieurbranche, op het programma. Dit evenement voor architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs brengt vraag en aanbod bij elkaar op een inspirerende locatie: De Woonindustrie, hét B2B inkoopcentrum voor de woonbranche.

Op maandag 3 april presenteert De Woonindustrie tijdens MDXL Project & Interieur samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp. In het centrum vind je een breed aanbod op het gebied van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer- en raambekleding, wanddecoratie, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

‘’Kom ontmoeten, netwerken en zakendoen op deze unieke dag, met een interessant programma en inspirerende podiumpresentaties. Zo praat Jan de Jong, Area Sales Manager bij Rockfon, je helemaal bij over het belang van akoestiek in de projectinrichting en Marie Claeys, Sustainability Manager bij Mobitec, zal inzichten delen over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid.’’

‘’Dit vakevenement is een echte contactbeurs waar ook externe deelnemers zich kunnen presenteren in het centrale Atrium op de begane grond. Een hele goede manier om je merk onder de aandacht te brengen bij onder andere architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs.’’

Deelnemen
‘’We bieden een plek in ons Atrium; daar kun je zelf je herkenbare, compacte presentatie tonen van bijvoorbeeld 2x2m.’’

Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met
Barbara van Dijk (06 – 41 78 65 56) en Jan Hogenkamp (06 – 52 86 61 61).

Bezoeken
Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR-toegangscode van De Woonindustrie bij binnenkomst geldt als entreebewijs. Heb je deze nog niet, vraag deze dan hier aan.

‘’We zien uit naar je komst, je bent van harte welkom!’’