Sinds jaar en dag kan men in Den Helder niet om Thuisin van Brederode heen. Een waar begrip op het gebied van totale woninginrichting en sterk in complete ontzorging voor de klant. Nu met hetzelfde inspirerende advies, uitmuntende service en kwalitatief goede producten in een mooie, complete tweede winkel in Anna Paulowna.

 “Uniek en niet geheel uitzonderlijk dat sterke ondernemers een tweede winkel openen”, aldus Kees Verhoek, formulemanger van Thuisin. “Met een uitstekend team vakmensen bieden we in de kop van Noord-Holland altijd een passende oplossing voor elke interieurvraag”. Thuisin van Brederode in Anna Paulowna is gevestigd aan Sluisplein 16 in het voormalige Bruna pand (foto hieronder).

“Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc & duurzame vloeren), horren, buitenzonwering, slimmer wonen en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment zijn de specialisten in elke regio. Thuisin is één van de vier winkelformules van de Comafin Groep B.V., een toonaangevend en snelgroeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met 200 winkels over het hele land. Dit zijn naast Thuisin: Aanhuis.nl, Aanhuis.be, de Woonspecialist en Onlineverf.nl. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers”, aldus Thuisin.