Deli Home, de toonaangevende Nederlandse producent en distributeur van hoogwaardige houtproducten voor woningverbetering, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de voltooide overname van de Nederlandse fabrikant van maatwerkkasten MR InterieurDesign BV (“Allure”, www.allurekasten.nl) uit Ter Aar.

Met deze strategische overname versterkt Deli Home zijn concurrentiepositie in het hogere segment voor opbergoplossingen in Nederland en België en voegt met het assortiment van Allure een nieuwe dimensie toe aan zijn productportfolio. Daarnaast biedt de hoogwaardige inmeet- en montageservice van Allure een verdere versterking van de dienstverlening van Deli Home.

Door de krachtige synergie van vakmanschap en innovatie tussen Deli Home en Allure komt een breed scala aan op maat gemaakte schuif- en draaideuren,  kastinterieurs en meubelen beschikbaar voor klanten die voor hoogwaardige opbergproducten kiezen.

 

De samenwerking tussen de beide maakbedrijven gaat verder dan het puur vergroten van de marktpositie; ze delen een duidelijke visie om klanten te voorzien van unieke en hoogwaardige oplossingen.

Victor Aquina, CEO van Deli Home, verklaart: “De toetreding van Allure tot de Deli Home-familie is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie. Allure, met zijn sterke reputatie, staat bekend om zijn vakmanschap en expertise in opbergoplossingen. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het interessante woninginrichterskanaal waar wij tot op heden beperkt actief zijn. We zijn vastbesloten om samen met Allure en zijn getalenteerde team te bouwen aan een toonaangevende Europese specialist in opbergoplossingen en zo aan de digitale timmerfabriek van Europa.”

De algemeen directeur van Allure, Sam Braan, voegt daaraan toe: “Bij Allure hebben we altijd gestreefd naar innovatie en uitmuntende klanttevredenheid. Dat heeft geresulteerd in een sterke groei. De samenwerking met Deli Home biedt ons de kans om onze groeiplannen versneld te realiseren om zo onze historische groei verder voort te zetten. Daarnaast kunnen we onze hoogwaardige maatwerkkasten en bijbehorende inmeet- en montageservices aan een breder publiek presenteren. We zijn ervan overtuigd dat we in Deli Home de juiste partner hebben gevonden om onze gezamenlijke groeidoelen te realiseren.”

Sam Braan gaat als Category Lead Storage een leidende rol vervullen binnen deze productcategorie van Deli Home. Op de foto bovenaan ziet u links Aquina en rechts Braan.

 

MR InterieurDesign BV, handelend onder de naam Allure Kasten op Maat, staat bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen en productie van schuif- en draaideuren en  kastinterieurs voor het middelhoge segment. Allure heeft specifieke maatwerkoplossingen ontwikkeld voor alle ruimtes in huis: van woonkamer tot zolder en van slaapkamer tot wasmachineruimte. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn innovatiekracht, uniek productportfolio en montage- en inmeetservice. Hierdoor heeft Allure een trouwe klantenkring opgebouwd, waaronder woninginrichtingwinkels en doe-het-zelf-ondernemingen in Nederland en België. Het bedrijf telt ongeveer 60 medewerkers.

Deze transactie werd mogelijk gemaakt met de steun van Ardian, een wereldwijd toonaangevende particuliere beleggingsmaatschappij en is samen met het managementteam aandeelhouder van Deli Home.
Deli Home en Allure zijn vastbesloten om samen de standaard te zetten voor hoogwaardige opbergoplossingen en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Hun gezamenlijke toekomst belooft innovatie en vakmanschap.