Textielagentuur Wilhelmine van Aerssen (WVA) geeft een update over de beschikbaarheid van de merken die het agentuur uit Amsterdam op de markt brengt.

“Allereerst hopen we dat het goed met u/jullie gaat!”

“Het blijft allemaal een onwerkelijke situatie maar via dit bericht willen wij graag laten weten dat de meeste merken die wij vertegenwoordigen nog steeds bereikbaar zijn en regelmatig versturen. Wij als team staan ook nog elke dag voor u klaar vanuit de showroom en vanuit huis. Langs komen in de showroom is nog steeds mogelijk, op afspraak en uiteraard op gepaste afstand. Ook is het mogelijk een afspraak te maken via een video-call met whatsapp of face-time. Het nummer hiervoor bevestigen we bij de afspraak.”

Hieronder de merken die nog steeds operationeel zijn:

Designers GuildRalph LaurenWilliam YeowardChristian LacroixOsborne & Little, Nina Campbell, Mathew WilliamsonNobilisVaughan DesignsPedroso & OsorioBarbara OsorioGeorge SmithNicolette MayerNicholas HaslamGolranSpini en Ecart Paris.

“Gelukkig helpt het mooie weer om een positieve noot aan de dag te geven. En wie kan die sfeer het beste brengen dan Tricia Guild met haar inspiratie voor Grandiflora Rose lentecollectie ’20 in onderstaand filmpje.”

youtu.be/JnUFHLTv77Y

“Blijf gezond!”