Eindelijk hebben we weer eens ‘vakdagen’ kunnen bezoeken in De Woonindustrie Nieuwegein! Nadat de vakdagen twee maal uitgesteld waren, gingen op 12 april de deuren open. Hoewel de meeste exposanten niet echt ‘hoge verwachtingen’ hadden – want je weet in deze onzekere tijden niet hoe het gaat lopen – was het gezellig druk. En de bezoekers kwamen niet voor niks! Alle exposanten presenteerden hun nieuwste collecties, er waren nieuwe exposanten en een aantal exposanten hebben hun stand fors uitgebreid. Kortom, een bezoekje is zeker de moeite waard!

In De Woonindustrie hebben ze er werkelijk alles aan gedaan om een bezoek zo veilig mogelijk te maken: bezoekers hebben tijdslots, bij binnenkomst wordt de temperatuur opgemeten, bezoekers moeten bij binnenkomst aangeven of ze klachten hebben of met iemand in contact zijn geweest, overal kun je je handen desinfecteren… Kortom, geen reden om geen bezoek te brengen aan het centrum. Velen droegen ook gewoon een mondkapje, in het centrum en op de stands. Veiliger kon niet. Jan Hogenkamp: “We mogen open zijn, maar natuurlijk zorgen we voor een veilige omgeving voor onze bezoekers en exposanten. We zijn natuurlijk heel erg blij dat we überhaupt vakdagen mogen houden. Dat komt de branche zeker ten goede. Woonwinkels en beddenspeciaalzaken doen het momenteel best goed. De winkels zijn geopend op afspraak en als inkoper/eigenaar wil je toch de nieuwste collecties in de winkel hebben staan. Wij zijn blij dat de exposanten de mogelijkheid hebben om hun collecties te presenteren.” In feite waren de exposanten er begin februari al klaar voor. “We hebben daarom wel gezien dat onze maandagen drukker zijn dan voorheen. Dat is wel een trend die is ingezet.”

In de volgende editie van Interior Business Magazine vertellen wij u alles over de nieuwigheden. Maar hier alvast een kleine fotoimpressie van enkele exposanten.