Noord-Brabant is een Woonspecialist winkel rijker. Met ingang van oktober 2023 sluit Van Donzel in Uden zich aan bij de Woonspecialist formule. Met maar liefst 12.000m2 woonwinkel een echte aanwinst!

‘Bij Van Donzel in Uden weten ze wat service is. Met jarenlange ervaring en eigen vakmensen die adviseren, inmeten, monteren en leggen, vraag je daar niet snel mis’, aldus Niek Rongen, formulemanager van de Woonspecialist. ‘Een perfecte match met onze formule. Naast een uitgebreid aanbod met alles voor jouw complete woninginrichting, vind je hier kennis over woonstijlen gecombineerd met hoogwaardige producten. En ze nemen je alles uit handen. Die complete ontzorging is echt een meerwaarde als je gaat verbouwen of verhuizen’.

Over De Woonspecialist 
De Woonspecialist is specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. ”Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met 70 winkels verspreid over het hele land, dus altijd in de buurt.”