Al bijna 100 jaar tracht ‘Soet compleet in wonen’ in Bergambacht van elke huis een echt thuis te maken. Per direct is Soet met de compleet vernieuwde afdeling woninginrichting aangesloten bij Thuisin. Door deze samenwerking versterkt Thuisin haar positie in de provincie Zuid-Holland.

‘Doordat de vakmensen van Soet al decennia een begrip in totale woninginrichting zijn, weten ze een antwoord op elke interieurvraag’, zegt Kees Verhoek, formulemanager Thuisin Franchise, ‘Advies, inspiratie, kwaliteit en service, dat is daar heel normaal en direct ook hun kracht. Het is niet verwonderlijk dat we samen verdergaan, wel erg prettig voor alle partijen. We kijken uit naar de samenwerking’.

‘Wij feliciteren Soet met deze samenwerking en met de complete metamorfose van het in- en exterieur van de woonwinkel. Met een nog uitgebreider assortiment presenteren ze in Bergambacht vele soorten vloeren en alles op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, behang, horren, buitenzonwering en kasten opmaat. Naast woninginrichting is er ook een compleet assortiment slapen, meubels en keukens’, aldus Verhoek.

 

 

Thuisin toegelicht
Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. ”Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc & duurzame vloeren), horren, buitenzonwering, slimmer wonen en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment zijn de specialisten in elke regio. Thuisin is één van de vier winkelformules van de Comafin Groep B.V., een naar eigen zeggen ’toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland’.

De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules met ‘allemaal een eigen gezicht’ met bijbehorende kenmerken, verspreid met zo’n 200 winkels over het hele land. Dit zijn naast Thuisin: Aanhuis.nl, de Woonspecialist en Onlineverf.nl. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.

Lees hier meer over de geschiedenis van Soet Compleet in Wonen.