Maar liefst zes jubileumtaarten kon CBM deze week uitdelen aan leden die een jubileum als lid van de brancheorganisatie konden vieren. Met als seniorlid Het Anker: de leverancier uit Druten is al een halve eeuw lid van CBM.

Meubelindustrie Het Anker uit Druten is maar liefst 50 jaar lid van Koninklijke CBM. Sabina Rood en Tonnie Verwaaijen, die zelf al 50 jaar werkzaam is bij het familiebedrijf, namen de welverdiende taart en oorkonde in ontvangst van adviseur duurzame inzetbaarheid Anouk van Stipriaan (die op haar beurt weer genoot van alle verhalen over de geschiedenis en ontwikkeling van het bedrijf).

Accountmanager Monique van Niekerk heeft een oorkonde en een slagroomtaart bij Albert Zaal (hierboven) gebracht. Hij is eigenaar van Meubelfabriek Zaal in Benthuizen en is inmiddels 30 jaar lid van Koninklijke CBM! Wat een mijlpaal: KBK Ramakers uit Purmerend is 25 jaar lid! Marleen Pouwels (communicatie CBM) overhandigde de jubileum taart en oorkonde aan Kees Schilder. En ook Wiggers Lijstprofielen uit Winterwijk viert 25 jaar lidmaatschap: HR Adviseur Wilrieke Schenning nam taart én oorkonde in ontvangst van Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk, onze adviseurs duurzame inzetbaarheid. Pieter Steur nam voor CBM lid Kwakman Interieurs uit Volendam de heerlijke jubileum taart èn oorkonde in ontvangst. Marien Druiven van Design Stoffering Marien Druiven in Egmond Aan Den Hoef was blij verrast met de taart en gaf aan veel aan CBM te hebben op het gebied van (juridische) dienstverlening en subsidies. Dat horen we graag!