De volgende Wereldtentoonstelling, Expo 2025 Osaka, zal plaatsvinden van 13 april 2025 tot en met 13 oktober 2025. Ook België zal opnieuw van de partij zijn met zijn eigen paviljoen.

In samenwerking met BelExpo, het Belgisch Commissariaat-Generaal voor de Internationale Tentoonstellingen, organiseert Fedustria een webinar op woensdag 21 februari om 15:00. De nieuwe Commissaris-generaal van BelExpo, Dhr. Pieter De Crem, zal uitleg geven over de Belgische deelname aan Expo 2025 Osaka.

Tijdens deze webinar zal alvast meer informatie gegeven worden over het gebouw en de geplande inrichting van het Belgisch paviljoen, en de lopende aanbestedingen. Geïnteresseerde leveranciers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen aan BelExpo.

Fedustria wil zoveel mogelijk Belgische producten en leveranciers in de kijker zetten tijdens dit uniek internationaal event. Men is nog op zoek naar fabrikanten van onder andere kantoor-, terras-, restaurant-, theater- en zitmeubilair, verduisterende gordijnen, losse verlichtingsarmaturen én winkelinrichting.

Ook geïnteresseerd om uw producten internationaal te promoten? Schrijf u dan snel in! Na registratie ontvangt u een link om op 21/2 te kunnen deelnemen. Inschrijven via: https://extranet.fedustria.be/l/mailing2/link/6ee28810-fc2f-43f2-855c-66deacaafcee/37053