De huisshow van Colijn IT van 30 mei aanstaande wordt vervangen met een reeks aan webinars. Geen event in Goes dus, maar wel webinars die online te volgen zijn.

Onderstaande schreven we eerder over de huisshow: 
Welke route legt u dit jaar af? Zet komende jaren in op efficiëntie en groei met de Workflow voor de servicemodule in iONE van Colijn IT. Volgens de softwareleverancier vormt het de perfecte route naar een tevreden klant. Dat kan ook met WMS, voor een maximaal efficiënte aansturing van magazijnen en logistiek. Focus met iONE bedrijfssoftware op de beste klantbeleving gedurende het gehele verkoopproces met customer engagement technieken, 3D, het klantportaal, pre-rendering en een innovatieve product configurator. Ontdek de nieuwste versie van iONE met daarin alle tools om te kunnen voldoen aan de AVG wetgeving.
Colijn IT neemt je dan mee langs de nieuwste tools en software ontwikkelingen voor de woonbranche. Ontwikkelingen waar je niet alleen efficiënter van gaat werken, maar die ook nieuwe mogelijkheden en kansen biedt en waarmee je, nu en in de toekomst, mee gaat in de laatste ontwikkelingen.