Een halve eeuw geleden openden de (schoon)ouders van Raymond en Saskia Schuijt een woonwinkel in Vught. In 1994 nam het stel de winkel over en startte in 2006 met de Decorette-formule. Dit jaar werd het tijd voor een volgende stap: de verhuizing naar een ander pand ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van Decorette. “We zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan en alles komt hier beter tot zijn recht,” vertellen de trotse eigenaren.

 

Van raamdecoratie en buitenzonwering tot vloerbedekking, behang en woonaccessoires; voor de complete aankleding van je huis kun je terecht bij Decorette Vught. “We beginnen in principe met een adviesgesprek in de winkel of aan huis. Daaruit volgt een interieurplan dat we verder in de winkel bespreken waar alle materialen en stalen beschikbaar zijn,” legt Saskia uit. “Nu de winkel zo mooi is ingericht en een compleet aanbod heeft, gaan we met de klant eigenlijk altijd meteen naar de winkel. Onze nieuwe winkel is veel overzichtelijker dan het oude pand. De hoge plafonds zorgen voor een prachtige sfeer en hierdoor kunnen we met onze materialen, zoals gordijnen, mooi de hoogte in.”

Terwijl Saskia verantwoordelijk is voor de verkoop, styling en interieuradvies, verzorgt Raymond al het uitvoerende werk. “Van raambekleding ophangen tot vloeren leggen, alle montage- en stoffeerwerkzaamheden kunnen wij verzorgen voor de klant,” aldus Saskia. ”Het persoonlijke contact is daarbij voor ons heel belangrijk. In de winkel nemen we alle tijd voor de klant en maken we samen een plan. Dankzij het nieuwe winkelconcept van Decorette kunnen we echt mooie materialen en voorbeelden laten zien. Alles komt hier beter tot zijn recht en is in lijn met de prijs-kwaliteitverhouding die men verwacht.”

Ook qua parkeergelegenheid is Decorette Vught erop vooruitgegaan. “We zijn nu gevestigd aan de Vliertstraat 11, op steenworp afstand van het oude pand, maar hier is altijd plek voor de deur,” lacht Saskia.  

“We zijn heel blij met vernieuwde winkel in Vught,” aldus Angela van Dongen, Formulemanager van Decorette. “Raymond en Saskia zijn heel ondernemend en creatief en als team goed op elkaar ingespeeld. We wensen hen heel veel succes op de nieuwe locatie!”

 

Decorette Vught | Vliertstraat 11, 5261 EJ Vught | 073 656 3831


www.decorette.nl/winkels-decorette/vught