Het is feest dit jaar in Bad Salzuflen want de beurs M.O.W. bestaat dit jaar 40 jaar. Geheel trouw aan de principes van laagdrempeligheid en het midden van het midden van de markt bedienen gaat de beurs er geen evenement met veel toeters en bellen van maken, maar de organisatie staat er toch bij stil.

Meer handel. Daar draaide het 40 jaar geleden al om en dat doet het nog steeds bij de M.O.W, zo stelt de organisatie. Producten, handel en mensen. Dat zijn de ingrediënten voor een goede vakbeurs aldus de Duitsers die het, niet echt Duits, niet kunnen nalaten om zichzelf op de borst te kloppen: wij doen dit goed in Bad Salzuflen en onze service is onovertroffen. Men kijkt na 40 jaar echter niet terug maar vooruit: de komende editie (22 tot en met 26 september) heeft een nieuwe indeling van hal 2 van het beurscomplex met nieuwe exposanten, de afdeling massief hout van hal 3 wordt uitgebreid. hal 4 heeft nieuwe exposanten en in de hallen 5 en 6 komen onder de noemer International Business Area ook nieuwe deelnemers te staan. Alle andere hallen hebben ook een opfrisbeurt gekregen en er staan overal nieuwe namen.

Op de 24e wordt er een feest gegeven vanwege de 40e verjaardag van de beurs, details volgen nog. Bier en worsten zullen waarschijnlijk deel uitmaken van de feestvreugde zoals bij iedere editie van deze beurs. “We danken u voor uw vertrouwen als deelnemer en als bezoeker in de afgelopen 40 jaar. We kijken vooruit naar een feestelijke en succesvolle editie in september”, aldus het team rond directeur Bernd Schäfermeier die zelf aangeeft alle vertrouwen te hebben in een succesvolle editie ondanks de huidige uitdagingen in de meubelmarkt.

De beurs is dus van zondag 22 tot en met donderdag 26 september, toegang/parkeren/wifi/catering/ shuttle service is gratis en de beurs is van zondag tot en met woensdag geopend van 9 tot 18 uur en op donderdag van 9 tot 16 uur.

Meer info: www.mow.de