“E-i-n-d-e-l-i-j-k… we mogen weer!” Dat is de meest gehoorde reactie op de vraag of afbouwprofessionals zin hebben in de NOA Plafond- & Wanddag. Op woensdag 10 november aanstaande is Hart van Holland in Nijkerk dé ontmoetingsplek voor de droge afbouw. Traditiegetrouw is dit de beurs- en netwerkdag waar niemand uit de branche wil ontbreken en waar het draait om zien en gezien worden.

Voorzitter van de NOA hoofdsector Plafond- & Wandmontage, Theo Wouters, windt er geen doekjes om: “Het allerbelangrijkste is dat we elkaar weer in levende lijve kunnen zien en horen. Natuurlijk is er ook genoeg te zien en te beleven aan innovaties en inspiratie, maar dat we elkaar weer echt in de ogen kunnen en mogen kijken en kunnen netwerken is wat mij betreft de hoofdreden om op 10 november naar Nijkerk af te reizen.”

De NOA Plafond- & Wanddag is de ultieme plek waar je weer voeling met de markt krijgt. En dat hebben we veel te lang moeten missen. Onderling contact tussen leveranciers, afdelingen verkoop en de montagebedrijven is zo belangrijk! De markt is flink in beweging en dan is het goed om in het middelpunt te staan. De verenigingsdag is opengesteld voor iedereen die actief is in de droge afbouw: de beurs is gratis te bezoeken. Alleen de voorafgaande ledenvergadering is, zoals de naam het al zegt, speciaal voor leden van NOA. Daar worden ontwikkelingen en actualiteiten besproken en komt voormalig hockeycoach Marc Lammers een inspirerend betoog houden, waarin hij parallellen trekt tussen sport en ondernemen.

Het programma, alle exposanten en de beursplattegrond is te bekijken op www.plafondenwanddag.nl. Daar is natuurlijk ook de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis bezoek. Het thema van deze editie van de Plafond- & Wanddag is “Let’s go!” Kom dus zeker 10 november naar Nijkerk, waar op één dag te zien en te beleven is wat de droge afbouwbranche te bieden heeft en wat er op de markt te krijgen is.