Skargards Hot Tubs onthult een derde Rojal model in Nederland

Het Zweedse bedrijf Skargards breidde deze week zijn luxe lijn van houtgestookte hottubs uit met de introductie van een nieuw Rojal familielid. Deze toevoeging aan hun meest populaire model, heeft een compactere houtkachel en een lager prijskaartje van 3690 euro. “Hoewel onze Rojal hottub ons meest succesvolle model is door het unieke ontwerp van de kachel, erkenden we dat er een grote vraag was naar een betaalbaarder alternatief. Het is ons gelukt om dat te creëren zonder in te boeten aan kwaliteit”, legt Skargards oprichter Fredrik Hofgaard uit.

Om de verschillen tussen de twee varianten te benadrukken, heeft Skargards de modelnamen aangepast. In de toekomst zal het nieuwe ontwerp de Rojal Standaard heten. Het originele model zal de Rojal DualBurn® worden genoemd, om het extra voordeel van een secundaire haard te benadrukken.

De Rojal Standaard zal beschikbaar zijn in een formaat dat plaats biedt aan 5 tot 7 personen

Wat alle Rojal modellen gemeen hebben, zijn hoogwaardige materialen, superieur comfort en een geïntegreerde houtkachel. De compactere kachel van de nieuwe Rojal Standaard presteert nog steeds erg goed met een opwarmtijd van ongeveer 3 uur, terwijl de krachtigere DualBurn® kachel er iets meer dan 2 uur over doet. Zoals altijd kan elk Skargards model worden uitgerust met verschillende hoogwaardige accessoires zoals onderwaterverlichting en bubbel jets.

Over ons:
Sinds 2007 ontwerpt, produceert en distribueert Skargards een hoogwaardige lijn van houtgestookte hottubs. Het Zweedse bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een marktleider in Europa en levert zijn producten tot aan de deur bij klanten in dertien landen, waaronder Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland. Innovatieve ideeën, hoogwaardige materialen en elegante designs maken Skargards onderscheidend in de sector houtgestookte hottubs. Ga voor meer informatie naar www.skargards.nl.