Dat er humanitaire hulp nodig is in de Oekraïne, is evident. De meest afschuwelijke beelden als resultaat van de weerzinwekkende oorlog tussen Oekraïne en Rusland staan bij de hele wereld op het netvlies. Zuiver Groep doet een oproep aan de branche om een donatie te doen aan de vluchtelingenorganisatie van de VN.

Een woordvoerder: ”Als interieurbedrijf kennen wij het belang van thuis. Verontrust en ontdaan door de recente gebeurtenissen in Oekraïne, vraagt de Zuiver Groep uw hulp om een donatie te doen aan de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN.”

”Dit om de nodige fondsen te werven voor humanitaire hulp die nodig is om levensreddende bescherming te bieden aan iedereen die gedwongen wordt zijn huis te ontvluchten. Elke donatie helpt! Helpt u mee?”

De donaties worden gebruikt voor:
– Noodopvang
– Noodvoorraden
– Gezondheidszorg

Doneer hier:
Voor onze Nederlandse vrienden: https://lnkd.in/dwwh_pwy
Voor onze internationale vrienden: https://lnkd.in/eii44HKM

”Ook hebben we onze medewerkers gevraagd om kleding, hygiëneproducten, voedsel, medicijnen en slaapzakken in te zamelen en te doneren. Alle producten zullen op ons kantoor worden verzameld en later deze maand naar Oekraïne worden verscheept.”

Samen staan we sterk!