Nieuwe generatie slaat eerste paal: vier merken in Experience Center Breukelen

Leolux Furniture Group bouwt in Breukelen, pal aan de A2, een Experience Center van ruim drieduizend vierkante meter voor consumenten en interieurprofessionals. De eerste paal voor de nieuwbouw werd op 14 oktober geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf; Noor (11), Owen (10) en Quinn (8) Sanders, de kinderen van directeur Sebastiaan Sanders legden daarmee, in het bijzijn van twee voorgaande generaties, het fundament voor een inspiratievolle toekomst.

Het nieuwe Experience Center wordt een gastvrij inspiratiecenter voor consumenten, (interieur)architecten en woonspecialisten. Verdeeld over twee etages (en een tussenetage) zijn de collecties van de consumentenmerken Leolux, Pode en Évidence te zien. Daarnaast is er aandacht voor de Leolux LX collectie, die bestemd is voor het inrichten van hoogwaardige projectinterieurs. De specialisten van de verschillende merken begeleiden de bezoekers bij maken van de keuzes. Want er valt heel wat te kiezen bij de merken die in Venlo op bestelling worden geproduceerd naar de wensen van de koper.

Royale ontvangst

De buitenzijde krijgt een architecturale uitstraling; de grote “overhang” op de eerste verdieping valt op door het gebruik van een champagnekleurige geveldecoratie. De binnenzijde wordt al even bijzonder. Bij de ingang een multifunctionele trap, waar ook presentaties worden gegeven. Het advies –de kerncompetentie de Leolux adviseurs – krijgt een plek in het hart van het Center. Het gebouw biedt verder volop mogelijkheden voor trainingen en om te werken en te vergaderen. Samengevat bouwt Leolux een “state of the art” modern Center waar alle merken zijn vertegenwoordigd met actuele presentaties. De klant staat centraal en krijgt een warm onthaal, dat past bij de beleving van de premium merken van de Leolux Furniture Group.

Feestelijke opening

Het pand aan de A2 wordt gerealiseerd door GEVA Vastgoed. De plannen zijn uitgewerkt in samenwerking met architect De Bever en interieurontwerper i29. De bouw door GEVA Bouwbedrijf is met het heien van de eerste paal gestart. Naar verwachting opent het Experience Center feestelijk de deuren in september 2022. Adres: Corridor 9A Breukelen Opening Experience Center: september 2022