Er is alweer een nieuwe (extra dikke) editie van Interior Business Magazine verschenen. In deze editie blikken we vooruit op Maison et Objet en portretteren we retailer Oosterwolde Wonen: ‘Van outlet naar woonwinkel’.

Suzanne Loggere is een vrouw met oog voor details en durft qua kleur en patronen. Ook zij komt aan bod in deze editie, die wederom voorzien is van een prachtige uitklapcover van Zizeau (Meubitrend).

Ook publiceren we over de laatste ontwikkelingen bij Varam dat onder de vleugels van Recor Group naar nieuwe hoogtes stijgt.

Last, but not least: de zeer uitgebreide Meubelhart Beusichem Special. Meubelhart Beusichem biedt weer volop inspiratie voor interieurprofessionals tijdens de Meubelhartdagen op 4, 5, 11 en 12 september. Juist in instabiele tijden is er een grote behoefte aan het comfort en de behaaglijkheid van het interieur.
Waarom kiezen woonwinkels eigenlijk voor het aanbod van de exposanten in Beusichem? Wat verwachten ze te zien? Waarnaar zijn ze op zoek? Een aantal detaillisten geeft in de special antwoord op deze vragen. Verder zoomen we natuurlijk uitgebreid in op hetgeen de exposanten gaan presenteren in Beusichem. De special is een prachtige representatie van het aanbod. Veel leesplezier.

Nog geen abonnement? Mail linda@businesscontentmedia.nl

Ook volgende week verschijnt er weer een (wederom 102 pagina’s dikke) editie van uw vakblad.